Ποιοί Είμαστε

Η Ν. ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε είναι η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων οικοδομών – αυτοκινήτων – επίπλων – σκαφών, μονωτικών και στεγανωτικών υλικών, εργαλείων στην Κέρκυρα.
Τι κάνουμε

Η βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι η πώληση χρωμάτων για κάθε είδους ανάγκη (σπιτιού, αυτοκίνητων, σκαφών, πισίνων κ.α.) με σύγχρονά υλικά και συστήματα (σύγχρονες μηχανές αναμείξεων χρωμάτων, φασματογράφος και λογισμικό για την εύρεση απόχρωσης χρώματος κ.α.) που εξασφαλίζουν την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών.

 

Ωστόσο η επιχείρηση μας τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί και αναπτυχθεί και σε άλλους τομείς:

 • Στεγανοποίηση και θερμομόνωση
  κτιρίων.
 • Eργαλεία για κάθε είδους εργασία και
  ανταλλακτικά.
 • Eξελιγμένα υλικά για δάπεδα
 • Eίδη προστασίας -επαγγελματικού
  ρουχισμού.
 • Eίδη αυτοκινήτου
 • Oικιακές μικροσυσκευές
 • Oικιακές μικροσυσκευές
 • Επαγγελματικά και βιομηχανικά
  καθαριστικά
Γιατί εμάς

Η εταιρεία μας, Ν. Σκιαδόπουλος Α.Ε έχει εδραιωθεί στην Κέρκυρα ως συνώνυμο του χρώματος. Σε αυτό το αποτέλεσμα δεν έχουν συμβάλλει μόνο η τεχνογνωσία, η υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών, ο σεβασμός απέναντι συνεργάτες μας και η σχέση ποιότητας τιμής αλλά και η κοινωνική συμβολή της επιχείρησης στο νησί της Κέρκυρας μέσω ποικίλλων δωρεών και δράσεων.

 

Η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομίας του νησιού της Κέρκυρας αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της κοινωνικής ευθύνης και ταυτότητας της επιχείρησης.
Παράδειγμα τέτοιων δράσεων είναι η καταλυτική συμβολή του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Σπύρου Σκιαδόπουλου στην δημιουργία των ιστορικών παραδοσιακών αποχρώσεων της παλιάς πόλης της Κέρκυρας όπου σε συνεργασία με δημοσίους φορείς επιτεύχθηκε η πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων και πλέον διατίθενται ως ορόσημο αποχρώσεων στην πλειοψηφία των εταιριών χρωμάτων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Μεγάλη Εμπειρία Για πάνω από 50 χρόνια προσφέρουμε λύσεις και προτάσεις για κάθε είδους εφαρμογή.
Κορυφαία Ποίοτητα Η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων μας, η εξυπηρέτηση και η αξιοπιστία της ομάδας μας, μας καθιστούν ηγέτη στον τομέα μας
Συνεργασία με τις Μεγαλύτερες Εταιρείες Συνεργαζόμαστε με πάνω από 200 ελληνικές και διεθνής εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ποικιλία Προϊόντων Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στην αγορά την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Αποστολή / Mission
Δημιουργία Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση των ανθρώπων ώστε να δημιουργούν, να προστατεύουν και να ομορφαίνουν το περιβάλλον τους μέσω της διανομής υλικών και λύσεων που έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή όλων, στην οικονομία και παρέχουν ποιότητα ζωής και απόδοση.
Ανάπτυξη Να αναπτύξουμε μια υπεύθυνη επιχείρηση βασισμένη στις αρχές της εμπιστοσύνης, του σεβασμού, της ειλικρίνειας και της ακεραιότητας μεταξύ των συνεργατών μας.
Καινοτόμες Λύσεις Η αποστολή της εταιρείας έχει παραμένει αναλλοίωτη στο πέρας του χρόνου και είναι η πώληση υλικών για να παρέχει καινοτόμες εξατομικευμένες λύσεις στους καταναλωτές.
Vision / Όραμα Να συμβάλλουμε στην βιωσιμότητα, την αισθητική και την οικονομία του τόπου μας ως η κορυφαία επιλογή στον τομέα των χρωμάτων, εργαλείων και καινοτόμων υλικών για κάθε οικοδομική, οικιακή, ναυτιλιακή και αυτοκινητιστική εφαρμογή.